New Posts New Posts RSS Feed - Status bar
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

Status bar

 Post Reply Post Reply
Author
pigking_05pdh View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 03 Jun 2009
Status: Offline
Points: 5
Post Options Post Options   Quote pigking_05pdh Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Status bar
    Posted: 04 Jun 2009 at 2:42pm
I want remove the default wwf status bar and I want it same here :

How to do that ?? Help me ! Thanks very much ! :-x
:( . Broken English . Sorry .
Back to Top
pigking_05pdh View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 03 Jun 2009
Status: Offline
Points: 5
Post Options Post Options   Quote pigking_05pdh Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08 Jun 2009 at 3:35pm
Hix . Please help me . Thanks very much , much , much .... :((
Back to Top
Matt View Drop Down
Admin Group
Admin Group


Joined: 07 Feb 2003
Location: Manchester, UK
Status: Offline
Points: 195
Post Options Post Options   Quote Matt Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 Jun 2009 at 2:48pm
Just edit the "includes/status_bar_header_inc.asp" file to suit your needs.


Back to Top
pigking_05pdh View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 03 Jun 2009
Status: Offline
Points: 5
Post Options Post Options   Quote pigking_05pdh Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Jun 2009 at 5:55am
Originally posted by Scotty32 Scotty32 wrote:

Just edit the "includes/status_bar_header_inc.asp" file to suit your needs.

Sure ! No way another . But , how to edit :( . I don't know use <li> or only <td> :( . <li> ? I think so .
View your code :
<div class="navbar">
		  <div>
<ul>
<li><a rel="nofollow" href="/">Home</a></li>
<li><a title="Active Server Pages" href="/asp/">ASP</a></li>
<li><a href="/seo/">Web Design</a></li>
<li class="selected"><a href="/forum/default.asp">Forums</a></li>
<li><a href="/directory/">Directory</a></li>
			<li><a href="/webtools/">Web Tools</a></li>
<li><a href="/wwf/">Web Wiz Forums</a></li>
</ul>
</div>
</div>
Can you share this class (navbar) in your CSS file ?
Thanks so much !
Back to Top
Matt View Drop Down
Admin Group
Admin Group


Joined: 07 Feb 2003
Location: Manchester, UK
Status: Offline
Points: 195
Post Options Post Options   Quote Matt Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 Jun 2009 at 1:16pm
If you want to replace the default bar with your own, then you simply delete the contains of the file I mentioned earlier with your own code. If you want to keep the existing bar and add another such as your screen shot then you only need add your extra code to the file I mentioned previously.

If you do not have a bar already and you wish to use CSS rather than tables then this link should help you.


It would be helpful if you could describe more accurately what you are trying to achieve.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.031 seconds.